Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Adni mindig öröm

Adventi készülődés a Molnár Ferenc iskolában

2018. december 14. péntek

Karácsony közeledtével immár a Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola folyosói és tantermei is díszektől pompáznak, az adventi rendezvényeknek és jótékonysági gyűjtéseknek köszönhetően pedig lassan a diákok lelke is ünneplőbe öltözik.

A felsős diákok december 5-én, az Önkéntesség Világnapján az Új Nemzedék Budapesti Közösségi Tér és a Budapesti Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház támogatásával elkészítették az iskola adventi díszeit, köztük az adventi koszorút. Emellett a heti rendszerességgel megtartott közös adventi éneklések és a meghitt hangulatú, angol hagyományokat is követő Christmas Party, azaz Karácsonyi Mulatság is segítenek abban, hogy kicsik és nagyok egyaránt ráhangolódjanak a közelgő ünnepre.

„A Vöröskereszt bázisiskolájaként különösen fontosnak tartjuk, hogy diákjaink megérezzék: adni sokszor nagyobb öröm, mint kapni. Minden évben gyűjtést szervezünk a Civilek a Palotanegyedért Egyesület által szervezett karácsonyi ajándékozásra, és a Mikulásgyárba is rendszeresen viszünk ajándékokat. Fontos, hogy a gyerekek érezzék: adni mindig öröm” – hangsúlyozta lapunknak Tanosné Horváth Márta igazgatónő.

Fotó: Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben