Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A lakosság segítségét kérik

Eltűnés miatt keresnek két fiatal fiút

2018. december 16. vasárnap

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Radics Zsolt és a 15 éves Radics Benjámin eltűnése ügyében.

A két fiú 2018. december 14-én 22 óra körül VIII. kerületi lakhelyükről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Radics Zsolt 170 centiméter magas, barna, rövid hajú. Eltűnésekor hosszú, szőrmegalléros kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Radics Zsolt

Radics Benjámin 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, fekete hajú. Eltűnésekor fekete bőrkabátot és szürke nadrágot viselt.

Radics Benjámin

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Radics Zsoltot és Radics Benjámint felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás és fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben