Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Köszönet az áldozatos munkáért

Jutalom a Szent Kozma Egészségügyi Központ dolgozóinak

2018. december 21. péntek

Erzsébet-utalványokat adott át december 20-án Sára Botond polgármester a Szent Kozma Egészségügyi Központ dolgozóinak Dr. Horváth Szilárd főigazgató és Egry Attila alpolgármester jelenlétében, megköszönve egész éves áldozatos munkájukat.

Az eseményen Horváth Szilárd  köszöntötte a megjelenteket, és felkérte Sára Botondot, néhány szó kíséretében adja át az önkormányzat ajándékát a dolgozóknak. A polgármester elmondta, ő maga kezdeményezte ezt az év végi találkozót a dolgozókkal, még a karácsony eljövetele előtt, hiszen szeretné megköszönni nekik azt a munkát, amit ebben az esztendőben végeztek a kerület lakosainak egészsége érdekében. Rámutatott: a kerület vezetése igyekszik a legtöbbet tenni a józsefvárosi egészségügy fejlesztéséért – az Auróra utcai intézmény mellett háziorvosi rendelők újultak meg az elmúlt időszakban, és jelentős fejlesztések történtek – ám ez önmagában nem volna elég a megfelelő alapellátáshoz. Ahhoz egy áldozatos, magas színvonalú munkát végző közösségre van szükség, azaz az egészségügyben dolgozókra, az itt megjelentekre.

„A kerület lakosai elégedettek az önök munkájával, amiért hála és köszönet jár minden dolgozónak. Biztos vagyok benne, ezzel a közösséggel megoldjuk az előttünk álló év kihívásait is, áldott, boldog karácsonyt kívánok mindannyiójuknak!” – zárta szavait Sára Botond, majd átadta az önkormányzat év végi ajándékát az egészégügyi központ dolgozóinak. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben