Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Rangos elismerésben részesült a Medioworks Kft. vezetője

Folytatódik a józsefvárosi sikertörténet

2019. január 02. szerda

Két díjjal is jutalmazták a józsefvárosi székhelyű – a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ támogatását korábban élvező – Medioworks Kft-t a közelmúltban. Az Európai Kereskedelem Napján Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet vehetett át Bárány Tamás ügyvezető a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) rendezvényén, míg november végén Regionális Év vállalkozója-díjjal ismerték el tevékenységét a Regionális Príma díjátadó ünnepségen a RAM Colosseumban.

A cég – és az általa üzemeltetett Napibio.hu, amelynek átvételi helyisége a Bacsó Béla utcában működik – nem ismeretlen a lapunkat forgató olvasók előtt. Két éve már beszámoltunk az addig megtett útról, amit, mint józsefvárosi kezdő vállalkozás a Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ támogatottjaként tettek meg egy folyamatosan növekedő forgalmú webáruház üzemeltetéséig. Részt vettek az önkormányzat biztosította kedvezményes ingatlanbérlési programban is, megküzdve egy folyamatosan formálódó és növekedő cég mindennapjaival járó kihívásokkal. Az ügyvezetőt – a most kapott elismerések apropóján – az azóta eltelt időszak eseményeiről kérdeztük.

„Bizony sok minden történt az elmúlt időszakban” – vág bele a történetbe Bárány Tamás. „Először is a legproblémásabb részt, a csomagolást, postázást, idén nyáron teljes egészében kiszerveztük, és ezzel óriási teher esett le a vállunkról. Ezzel nem csak a napi életünk lett egyszerűbb, de lélegzethez jutottunk, és vissza tudtunk kanyarodni eredeti profilunkhoz. Mi ugyanis számítógépes programozással foglalkozó cégként indultunk, egy saját fejlesztésű szoftver ötletével kerültünk be a H13 támogatói programjába még 2013-ban. Most ennek a szoftvernek a tökéletesítésén dolgozunk, amelynek a Shopmanager nevet adtuk, és egyre nagyobb az érdeklődés iránta” – meséli Bárány Tamás.

Mint megtudtuk: ez a program nagyban megkönnyíti egy webáruház üzemeltetőjének a munkáját, hiszen használatával megoldást nyújt a megrendelések leadásától a könyvelőszoftver felé történő információ átadásáig. „Ezzel üzemeltetjük a Napibio.hu-t is, ami kiváló referencia, az ott szerzett tapasztalatok kincset érnek. Emellett vállalatirányítással is foglalkozunk, hiszen jó, ha egy cég több lábon áll, és ez már eddig is a profilunkhoz tartozott, csak kisebb hangsúllyal. De mivel az online vásárlásban még mindig nagy potenciált látunk, az infrastruktúra pedig adott, így tervbe vettük további webáruházak elindítását is, más típusú termékekkel. Szóval elképzelés van bőven, reméljük sikerül meg is valósítani őket” – mondja Bárány Tamás mosolyogva.

„A most kapott díjak nagyon inspirálóak, tovább folytatjuk a megkezdett munkát. Köszönjük Józsefvárosnak az eddigi támogatást és segítséget a működésünkhöz, hosszú távon itt tervezzük a jövőnket!” – zárja beszámolóját az ügyvezető.

 Szöveg: Zékány János

Fotó: Senger Nikolett, Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben