Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Egy Százados úti építkezésen „robbantott” volna

Bombával fenyegetett, elfogták

2019. január 03. csütörtök

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött szerdán kora délután, hogy egy Százados úti építkezésen bombát fog robbantani.

A rendőrség segélyhívó számára január 3-án nem sokkal délután fél 3 előtt érkezett egy ismeretlen férfitól bejelentés, hogy egy Százados úti építkezésen bomba fog robbanni. Az építkezési területet a kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták, és ezzel egy időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrőrei a Bűnügy Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve a robbantással fenyegető 40 éves ipolyvecei férfit 15 órakor a helyszín közelében elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. 

Forrás: police.hu

Fotó: Józsefváros újság/archív