Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Felismeri ezt a férfit?

Alvó embert fosztott ki a Keleti várótermében

2019. január 12. szombat

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki egy alvó ember telefonját és pénzét vette el a Keleti pályaudvar egyik várótermében.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság  kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi január 12-én a kora reggeli órákban Keleti pályaudvar egyik várótermében az alvó sértett zsebéből telefont és pénzt vett el. A férfi körülbelül 40 éves, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot, sötét nadrágot, valamint sötét cipőt viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás és fotók: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben