Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tájékoztató

Elérhető a 2019. évi kéményellenőrzések tervezett üteme

2019. január 14. hétfő

A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. közzétette az idei évre tervezett kéményellenőrzési ütemezését. Az alábbiakban Ön is megnézheti, mikorra tervezik a kéménye ellenőrzését.

A fővárosi kéményseprőipari vállalat tájékoztatása szerint az alábbi linken tájékozódhatnak a 2019. évi kéményellenőrzések tervezett üteméről Józsefvárosban. Az ütemterv tájékoztató jellegű, mely a körülmények tükrében változhat.

http://kemenysepro.hu/wp-content/uploads/2019-tervezett-kemenyellenorzesek_kerulet-08.pdf

Annak érdekében, hogy a lakosság az ellenőrzés idejére biztosítani tudja a bejutást, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékozódhatnak, hanem a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, hét nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, három nappal előtte SMS értesítőt az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzésben érintett cím adataival. A fent említett honlapon minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban.

További hasznos információk: http://kemenysepro.hu/

Fotó: Facebook.com/foketusz 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben