Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

13 millió forintot lopott

Józsefvárosban fogták el a betörőt

2019. január 18. péntek

Elfogták azt a férfit, aki több mint 13 millió forintot lopott. Egy irodából a széfet is kitépte a falból és azzal együtt vitte el a pénzt. A gyanúsítottat őrizetbe vették, amiről egy videófelvételt is közzétett a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A 35 éves debreceni N. Zoltán még december 29-én tört be egy belvárosi irodába, ahonnan egy laptopot és egy pénzkazettát lopott el a benne lévő pénzzel együtt. A belvárosi nyomozók azonosították az elkövetőt, és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve január 15-én este józsefvárosi tartózkodási helyén elfogták. A nyomozók a lakásban több mint hárommillió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A férfi kihallgatása során a nyomozók megállapították, hogy N. Zoltán gyanúsítható egy másik betöréssel is. Január 12-én a Bajcsy-Zsilinszky úton ő törhetett be abba az irodába, ahonnan a falba szerelt széfet kitépte a helyéről és az íróasztal fiókjában lévő pénzzel együtt távozott. A férfi onnan több mint tízmillió forint készpénzt lopott. A rendőrök N. Zoltánt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartoztatásának indítványozására.

Forrás és fotó: police.hu

Vezető kép: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben