Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Segítsen, ha látta ezt a kislányt!

Eltűnés miatt keresik a 11 éves Eze Favour Ngozit

2019. február 09. szombat

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható kislány megtalálásában, aki február 8-án ismeretlen helyre távozott VIII. kerületi tartózkodási helyéről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó budapesti 11 éves Eze Favour Ngozi eltűnése ügyében. A fiatal lány 2019. február 8-án a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott józsefvárosi tartózkodási helyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre. Eze Favour Ngozi körülbelül 175 centiméter magas, eltűnésekor fekete kabátot, fekete pólót, fekete farmernadrágot és rózsaszín cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Eze Favour Ngozit felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben