Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Társát még keresik

Őrizetben az 1-es villamoson garázdálkodó egyik férfi

2019. február 10. vasárnap

Két férfi garázdálkodott az 1-es villamoson február 9-én. Egyikük betörte a jármű ablakát, társa ezalatt megütött egy utast. A rendőrség felhívást tett közzé az elkövetőkről, amelynek hatására az egyik férfi feladta magát, társát továbbra is keresik.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság garázdaság vétéség miatt rendelt el nyomozást február 9-én, mert két férfi Budapest VIII. kerületében, a Hidegkúti Nándor Stadionnál felszállt a megállóban várakozó 1-es villamosra, ahol egyikük megütött egy utast, míg társa egy sörösüveggel betörte a villamos ablakát.

A rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján az elkövetőkről felhívást tettek közzé, melynek hatására az egyik férfi – aki a villamos egyik utasát bántalmazta – február 10-én önként jelentkezett a rendőrségen.

A nyomozók a 40 éves budapesti T. Sándort garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A másik férfit, aki betörte a villamos ablakát, még keresik a rendőrök.

Forrás és fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben