Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Többszáz néző az idei filmmaratonon

Egész éjszakás mozizás a Corvinban

2019. február 18. hétfő

Hatalmas volt az érdeklődés a február 16-ai Corvin Moziéjszakára, a jegyek már egy héttel az esemény előtt elfogytak. Az éjszaka folyamán a mozi mind a hat termében, öt idősávban összesen 30 filmet vetítettek le, újakat, sőt, premier előttieket is, némelyiket 3D-ben.

Sokan már előre listát írtak a megnézni kívánt filmekről, B tervvel készültek, ha nem férnének be kedvencükre, de biztos ami biztos, azért már jóval a kezdés előtt letáboroztak a termeknél. Egy-egy vetítésre olyan sokan álltak sorba, hogy a mozi folyosóit jóformán ellepte a várakozó tömeg.

Egyébként a hangulat nagyon családias volt, és ahogy a fáradtság egyre nőtt, úgy oldódtak a gátlások: mindenütt emberek ücsörögtek a földön, társaságok elegyedtek szóba egymással, a termekben a nevetések és szipogások mellett félhangos kommentárok kísérték a filmeket.

A maratoni moziéjszaka kínálata igen széles skálán mozgott. Magyar és külföldi, dráma, vígjáték, életrajzi, thriller, animációs és élő szereplős produkciókat is láthatott a közönség: többek közt az elképesztő vizuális effekteket tartalmazó Alita: A harc angyala, a Ragadozó városok, az Üveg, a Bohém Rapszódia, a Boldog halálnapot! 2., az animációs, magyar Ruban Brandt, a gyűjtő, a Nyitva és a Rossz versek című filmeket.

Fotók: Corvin mozi, Beleznai Csenge/Józsefváros újság

Szöveg: Beleznai Csenge

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben