Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában

Forgalomkorlátozások az Üllői úti stadion környékén

2019. március 22. péntek

A vasárnapi Magyarország-Horvátország labdarúgó-mérkőzés miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Józsefvárosban és Ferencvárosban – közölte a rendőrség a honlapján.

A Groupama Arénában vasárnap 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés miatt a VIII. és a IX. kerületben már szombat estétől várhatók forgalomkorlátozások. Tilos lesz megállni szombat este 8 órától vasárnap éjfélig az Albert Flórián út mindkét oldalán – a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között –, a Vágóhíd utca 13. előtti parkolóban, a Bláthy Ottó utca mindkét oldalán – az Üllői út és az Elnök utca között –, a Fék utca mindkét oldalán – az Albert Flórián út és a Lenkei János utca között –, valamint a Könyves Kálmán körút Üllői út kereszteződésétől a Nagyvárad tér irányába, az Üllői úti felüljáró szervizútjának mindkét oldalán és a felüljáró alatti területen.

Vasárnap délután 4 órától éjjel fél 12-ig szakaszosan és időszakosan lezárják az Albert Flórián út mindkét oldalát a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között, az Üllői úti felüljáró mindkét oldalán a szervizutat a Groupama Aréna előtt, valamint a Könyves Kálmán körutat az Üllői út és a Mester utca közötti szakaszon.

A Budapesti Közlekedési Központ honlapján azt írta: vasárnap este átmenetileg a metrópótlóbuszok is terelve közlekednek majd. Tájékoztatásuk szerint vasárnap 19:40-től 20:20-ig az M3-as metrópótló autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nagyvárad tér és a Népliget megállót.

Forrás: MTI

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben