Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Pénzhamisítás, unokázós csalás, lopás is volt a számláján

Hatszor adtak ki körözést ellene, most sikerült elkapni

2019. április 06. szombat

Összesen hat elfogatóparancs volt érvényben az ellen a budapesti férfi ellen, akit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Felderítő Főosztály (KR NNI) munkatársai április 5-én Józsefvárosban fogtak el.

R. Sándort a KR NNI pénzhamisítás miatt körözte, míg a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága olyan unokázós csalás elkövetése miatt kereste, melyben rendőrnek adta ki magát. A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága és a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitánysága elzárással büntetendő szabálysértés miatt bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, a büntetésvégrehajtás pedig két esetben azért kereste, mert lopás, illetve csalás miatt nem kezdte meg börtönbüntetéseit.

A nyomozók a körözött férfi elfogásakor egy, a nevére kiállított hamis szlovák személyi igazolványt, valamint egy szlovák vezetői engedélyt is találtak nála. Ezek mindegyikét lefoglalták, és közokirathamisítás miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

R. Sándor tartózkodási helyén megtartott kutatáskor jelen volt élettársa és annak fia is, akik ellen szintén körözés volt érvényben. Mindkettőjüket lopás elkövetése miatt keresték. A KR NNI munkatársai őket is elfogták.

Forrás és fotó: police.hu