Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Hasba szúrta vitapartnerét

Az ügyészség elé kerül a Ludovika téri késes férfi ügye

2019. április 06. szombat

A budapesti nyomozók befejezték annak a 21 éves férfinak az ügyét, aki még tavaly augusztusában a Ludovika térnél egy késsel megszúrta ismerősét. Az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A 21 éves L. Róbert 2018. augusztus 18-án szóváltást követően egy késsel hasba szúrta vitapartnerét a Ludovika térnél. A megszúrt férfi életveszélyes állapotba került: annak köszönhetően nem halt bele a sérülésébe, hogy egy járókelő értesítette a mentőszolgálat munkatársait, akik rövid időn belül kórházba vitték és szakszerű orvosi ellátásban részesítették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának munkatársai azonosították L. Róbertet, és még aznap délelőtt elfogták. A rendőrök a szemétlerakóban megtalálták a férfi elkövetéskor viselt ruháját is.

Az emberölés bűntett kísérlet miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Fotó: Józsefváros újság/archív

Forrás: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben