Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Felhívás Teleptakarításra

Közös takarítás a Tisztviselőtelepen

2019. április 09. kedd

A Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület április 13-ig Teleptakarítást hirdet minden, a lakókörnyezetére érzékeny telepi lakótárs részvételével.

Ennek során megtisztítják, rendbe teszik a házak előtti járdákat, a zöldsávokat, és - ha van rá lehetőség - az úttest járdaszegély melletti részét is. A lehullott leveleket és egyéb hulladékot (szemetet) a JGK Zrt. által rendelkezésre bocsátott jelölt zsákokba helyezik, amiket a JGK Városüzemeltetési Igazgatósága április 13-tól kezdődően 2-3 nap alatt elszállít. Tekintettel arra, hogy jelölt zsákok csak korlátozottan állnak rendelkezésre, házanként max. 2 db zsákot tudnak biztosítani, amit a TÖE oszt szét a jelentkezőknek.

Lehetőség szerint minél több ház lakói vegyenek részt az akcióban, mert csak így lehetünk hatékonyak, és tűnhet el az utcákról a hulladék. Segítsünk azoknak a szomszédainknak, akik nem képesek, vagy nem tudnak a takarításban részt venni. A TÖE kéri, hogy azok az idős lakótársaink, akik semmilyen módon nem tudják megoldani a takarítást, jelezzék nekik, és önként jelentkező tagtársaikkal elvégzik a munkát. A takarítást előbb is el lehet végezni, de a kihelyezett zsákokat csak április 13-tól szállítják el. Amennyiben április 15-ig nem történne meg az elszállítás, jelezzék.

Tisztítsuk meg Húsvétra a Telep utcáit!

Zsákok igénylése e-mail-ben, a tisztviselotelep@gmail.com címen, vagy a TÖE-ház (Bláthy Ottó u. 15.) postaládájába bedobott levélben a név, cím, és a darabszám megadásával történik. A zsákok átvételéről értesítést küldünk a kapott elérhetőségre. Amennyiben szükséges, további információkat a TÖE honlapján (www.tisztviselotelep.hu) tesznek közzé.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben