Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Forgalmi változások

Május elejéig ismét pótlóbusz jár a 24-es, a 28-as, a 37-es és a 62-es villamos vonalán

2019. április 15. hétfõ

A tavaly elkezdett villamospálya-rekonstrukció folytatásaként felújítást végeznek a Fiumei úton és a Népszínház utcában, ezért május elejéig ismét pótlóbusz jár a 24-es, a 28-as, a 37-es és a 62-es villamos vonalán, a korlátozások Józsefvárost is érintik.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint április 15., hétfőtől május 5-éig a 28-as és a 28A villamos a temetői végállomás és a Magdolna utca megálló után a 24-es villamos vonalára terelve a Keleti pályaudvarig közlekedik, a 37-es villamos az Új köztemetőtől, a 37A pedig a Sörgyártól a Magdolna utca megállóig szállít utasokat, a 62-es járatok pedig nem járnak majd. A villamosok helyett a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között pótlóbusz jár, amelynek útvonala és pontos megállóhelyei a BKK Futár mobiltelefonos alkalmazásban követhetők nyomon.

A Fiumei úti felújítás a járműforgalomra is hatással lesz, április 13-tól május 5-éig lezárják a Dobozi utcát a Népszínház utca előtt, és lezárva marad a Népszínház utca a Dobozi utca és a Fiumei út között. Április 14-től azonban a korábban az Orczy téren és a Fiumei út-Salgótarjáni út csomópontban bevezetett korlátozások megszűntek. További információk a BKK honlapján olvashatók.

Forrás: MTI

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság