Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Huszadik házassági évfordulójukat ünneplik

Az Antoni házaspárt köszöntötték

2019. április 16. kedd

Idén húsz éve él boldog házasságban Antoni József és Horváth Julianna. A kerek évforduló alkalmából április 15-én Vörös Tamás önkormányzati képviselő egy csokor virággal és a Turay Ida Színház egy tetszőleges előadására szóló jegyekkel ajándékozta meg a párt. Mi pedig életükről és a jó házasság titkáról kérdeztük őket a jeles napon.

Antoni József egy autóipari cégnél dolgozik, felesége, Horváth Julianna alkalmi munkákból él. Két gyermeket neveltek fel. Fiúk húszéves, és elmondásuk szerint már igencsak bontogatja szárnyait, tizenhat éves lányuk pedig épp a kamaszkorát éli. Práter utcai lakásukban élnek immár húsz éve, Julianna édesanyjával. A köszöntésre elkísérte a házaspárt a feleség unokaöccse is, akire gyakran vigyáznak a délelőtti órákban, míg az édesanyja dolgozik. A két és fél éves kisfiú – bár zavarban volt – láthatóan szoros kapcsolatban van velük, hol egyikükhöz, hol másikukhoz bújt szégyenlősen.

Jövőbeli terveikről kérdezve Julianna és József elmondták, hogy az egész héten tartó munka miatt nem sok idejük jut közös programokra, de reményeik szerint a nyár hoz némi nyugalmat, amikor együtt lehet a család, és talán egy pihentető, élményekkel teli nyaralás is belefér.

Végezetül arra voltunk kíváncsiak, mi a titka egy boldog házasságnak. „Türelmesnek kell lenni, főként akkor, ha valami nehézség adódik. De mindenekelőtt jól kell választani” – felelte mosolyogva a férj. „Szerencsések voltunk, hogy egymásra találtunk” – tette hozzá felesége.

Fotó: Huszár Boglárka/Józsefváros újság

Szöveg: Beleznai Csenge

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben