Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Emeljünk magasba minél több gyereket”

Világrekord-kísérlet a Margitszigeten is

2019. április 26. péntek

A 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a 2018-as nagy siker után 2019-ben ismét megrendezi „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezésű országos rendezvényét. A cél, hogy megdöntsék a tavalyi világrekordot. Ehhez május 11-én több településen – Budapesten a Margitszigeten – izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd pontban 11 órakor a világrekord-kísérlet során egyszerre emelik föl gyermekeiket. A mozgalomnak az is célja, hogy ezzel az akcióval felhívja a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Országszerte egy igazi családi piknikre várnak mindenkit, a budapesti eseményen a margitszigeti MAC stadionban a műsorvezető Vecsei H. Miklós színművész lesz, fellép az Iszkiri Zenekar, Szalóki Ági és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) gyerekműsorával.

"Szeretnénk, ha minél többen összejönnénk ezen a napon és megmutatnánk, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. Gyere, hozd el kislányod, kisfiad és ha nincs még, de tervezel, akkor az unokaöcséd, unokahúgod, vagy bármilyen más gyereket!" - olvasható a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom közleményében.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de a szervezők kérik, regisztráljanak az oldalunkon, hogy tudják, hány főre számíthatnak. További információk: https://www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.

Forrás: haromkiralyfi.hu

Fotó: parenthoodandpassports.com

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben