Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A lakosok véleményét kéri az Önkormányzat

Konzultáció a biztonságosabb, rendezettebb Józsefvárosért

2019. május 10. péntek

Az elmúlt években Józsefváros vezetése és a lakosok összefogásának eredményeképpen kerületünk nagyléptékű fejlődésen ment keresztül, Budapest meghatározó városrészévé vált. Megújultak a közterek és az intézmények, folyamatosan szépülnek a lakóépületek, és jelentős mértékben javult a közbiztonság. Azonban vannak még kisebb, a közrendet zavaró nehézségek, amelyek feltérképezéséhez az önkormányzat lakossági konzultációt indított. A kérdőív – amelyet a józsefvárosi polgárok postai úton is megkapnak – online is kitölthető.

A Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi lakosokkal együttműködve letette azokat a város szempontjából fontos alapokat – javuló közbiztonság, köztisztaság és városfejlesztési programok – amelyekre lehet építkezni, és amelynek a végeredményként Józsefváros élhetőbb, rendezettebb lesz.

A fejlődés folytatásához azonban szükség van arra, hogy a kisebb horderejű, de a mindennapokban zavaró problémákra is szülessenek válaszok. A két évvel ezelőtti lakossági konzultáció eredményeként számos ilyen nehézséget sikerült már megoldani, de van még teendő. Az önkormányzat szeretné a még fennálló gondokat feltérképezni, megismerni a józsefvárosiak véleményét, ezért konzultációt indított.

Járuljon hozzá Ön is ahhoz, hogy Józsefváros még biztonságosabbá, még rendezettebbé válhasson!

A kérdőív kitöltése elektronikus úton a https://old.jozsefvaros.hu/konzultacio linkre kattintva lehetséges. A válaszadás határideje 2019. május 24. A kérdőív anonim, a válaszadás önkéntes jellegű.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben