Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Segítse a rendőrök munkáját!

Ruhaneműket emeltek el a bevásárlóközpontból

2019. május 17. péntek

A józsefvárosi rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik beazonosításához a lakosság segítségét kérik. A rendelkezésre álló adatok szerint a három nő és a férfi 2019. május 7-én délelőtt egy józsefvárosi bevásárlóközpont egyik üzletéből pulóvereket és pólókat lopott. A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

Az egyik nő 25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot és fekete nadrágot viselt.

A másik nő 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor világos kabátot, fehér inget és fekete nadrágot viselt.

A harmadik nő 25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, piros felsőt és fekete nadrágot viselt.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor szürke baseballsapkát, sötét felsőt és fekete nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőket és a férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. 

Forrás és fotók: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben