Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Konzultáció az élhetőbb Józsefvárosért

Június 5-ig van lehetőség válaszadásra

2019. május 21. kedd

Józsefváros önkormányzata lakossági konzultációt indított május elején. A cél az, hogy a kerületiekkel együttműködve feltérképezzék a kisebb, közrendet zavaró nehézségeket, és arra mielőbbi válaszokat tudjanak adni. A kérdőívnek – amelyet postai úton már megkaptak a polgárok, és online is elérhető – meghosszabbították a kitöltési határidejét június 5-ig.

Kerületünk nagymértékű fejlődésen ment keresztül az elmúlt években Józsefváros vezetése és a lakosok együttműködésének köszönhetően. A közös munka eredményeképpen létrejöttek azok a város szempontjából fontos alapok – javuló közbiztonság, köztisztaság és városfejlesztési

programok – amelyekre lehet építkezni, és amelynek köszönhetően Józsefváros élhetőbb, rendezettebb lesz.

A további fejlődéshez szükség van arra, hogy a kisebb horderejű, de a mindennapokban zavaró problémákra is szülessenek válaszok. A két évvel ezelőtti konzultációt követően számos ilyen nehézséget sikerült már megoldani, de van még teendő. A még fennálló gondok feltérképezéséhez az önkormányzat újra a józsefvárosiak véleményét kéri konzultáció formájában. 

A konzultáció kitöltési határidejét június 5-éig meghosszabbították. A kérdőív, amelyet a lakosok postai úton is megkaptak, elektronikus úton: a https://old.jozsefvaros.hu/konzultacio linkre kattintva is kitölthető. A kérdőív anonim, a válaszadás önkéntes jellegű.

Fotó: Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben