Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Parkolóhely miatt keveredtek vitába

Garázdaság miatt állítottak elő három férfit

2019. május 30. csütörtök

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság kísérlete miatt állítottak elő három férfit a józsefvárosi rendőrök május 30-án, csütörtökön a késő délutáni órákban.

A VIII. kerületi rendőrkapitányságra nem sokkal 17 óra előtt érkezett bejelentés, miszerint a Német utcában többen összeverekedtek. A gyorsan kiérkező rendőrök a helyszínen három férfit elfogtak, akik a jelenlegi adatok szerint egy negyedik férfival és annak barátnőjével egy szabad parkolóhely miatt keveredtek vitába.

A négy férfi között szóváltás alakult ki, majd a háromfős társaságból egyikük egy kést vett elő. A kést rántó férfi ezt követően támadó mozdulatot nem tett, és személyi sérülés sem történt. A parkolni szándékozó férfi aztán barátnőjével autóval elhagyta a helyszínt, miközben a háromfős társaság utánuk futott, és egyikük egy machetevel tovább fenyegetőzött.  

A rendőrök a három férfit előállították a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett kísérlete miatt indult eljárás.

Fotó: Józsefváros újság/ archív

Forrás: police.hu 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben