Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kényelmesebb utazás az ünnep idején

A Nagyvárad térig jár az M3-as metró a pünkösdi hosszú hétvégén

2019. június 07. péntek

Ismét egy hosszú hétvége áll előttünk a pünkösdi ünnepnek köszönhetően. Június 8-án a szombati, 9-én és 10-én pedig vasárnapokon az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a budapesti közösségi közlekedési járatok. A hosszú hétvégén a kényelmesebb utazás érdekében az M3-as metró egész nap közlekedik az Újpest-központ és a Nagyvárad tér között. A hosszú hétvégén ingyenes a parkolás.

Az előttünk álló pünkösdi hosszú hétvége mindhárom napján, 2019. június 8-án, 9-én és 10-én a kényelmesebb utazás érdekében egész nap Újpest-központ és a Nagyvárad tér között jár majd az M3-as metró. Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között ebben az időszakban is pótlóbusszal lehet utazni.

Az M2-es és az M4-es metró mind pénteken, mind szombaton, mind vasárnap az ilyenkor szokásos hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.

Június 8-án a közösségi közlekedési járatok a megszokott szombati menetrend szerint, 9-én és 10-én pedig a vasárnap, illetve ünnepnap érvényes menetrend szerint indulnak.

Józsefvárosban a június 7. pénteki üzemzárás és június 11. keddi üzemkezdet közötti időszakban a fizető parkolás szünetel.

Fotó: Józsefváros archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben