Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Józsefvárosban fogták el a nyaklánctolvajt

A térfigyelő kamerák buktatták le a férfit

2019. június 09. vasárnap

A ferencvárosi rendőrök a Práter utcában fogták el azt a férfit, aki a IX. kerületben egy nő nyakából kitépett egy nyakláncot, és elmenekült a helyszínről - adta hírül a police.hu

A rendőrségre egy nő tett bejelentést június 8-án délelőtt, hogy a IX. kerületben, az Üllői út és a Sobieski utca kereszteződésénél egy férfi kitépte a nyakából a nyakláncát. A bejelentő részletes ruházat és- személyleírást tudott adni az elkövetőről. A férfi ruházatának leírása alapján a IX. kerületi térfigyelő központban azonosították a férfit, és látták, hogy a VIII. kerületbe ment át. A térfigyelők felvették a kapcsolatot a józsefvárosi térfigyelő központtal, melynek munkatársai 15 óra körül észrevették az elkövetőt.

A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, és a VIII. kerületi Práter utcában nem sokkal 15 óra után elfogták a 21 éves budapesti B. Károlyt, akit a IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A kihallgatás során a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben