Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Két társaság szólalkozott össze

A rendőrök előállították a Kálvária téren verekedőket

2019. június 12. szerda

Június 11-én kora este érkezett a rendőrségre egy bejelentés, miszerint a Kálvária téren két társaság összeverekedett. A józsefvárosi rendőrök hét személyt állítottak elő felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt.

A Kálvária térre tartó járőrök a térfigyelő központtól azt az információt kapták, hogy a verekedők közül ketten autóval a Teleki tér felé hajtottak, míg a másik társaság a Diószegi Sámuel utca irányába távozott gyalogosan.

A rendőrök a Teleki téren megállították az autóval elmenekülő férfit és nőt, akiknél megtalálták azt a sodrófát is, amelyet a verekedés során használtak. A másik társaság öt tagját a Diószegi Sámuel utcai lakcímükről állították elő a rendőrök. A verekedésben hárman megsérültek, egyiküket a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást, melyben a rendőrök az előállított személyek közül öt főt gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: Józsefváros újság/archív

Forrás: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben