Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Irány az Orczy-park!

Indul az Orczy Summer Chill fesztivál

2019. június 19. szerda

Nemcsak a béke zöld szigete lesz nyáron az Orczy-park, kultúra iránti szomjunkat is csillapíthatjuk az idén startoló Orczy Summer Chill fesztivál programjain. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem jóvoltából június 20-tól harminchárom estén változik a tó partja hol kertmozivá, hol pedig pop, jazz vagy klasszikus zenei színpaddá. Az egész nyarat átívelő programsorozat nyitányaként Révész Sándor és a „Rock and roll Közlegények” ad koncertet.

Csütörtök esténként a magyar kultfilmeké lesz a főszerep, napágyakról, pokrócokról élvezhetjük például a Csinibabát és A Tanú című filmet. Ha péntek, akkor pop! Azaz a hétköznapok zárásaként a hazai pop ikonikus alakjai adnak akusztikus koncerteket. Szombatonként világszinten elismert jazz zenészek lépnek színpadra, vasárnap pedig a klasszikus zene kiemelkedő előadóit lehet élőben hallgatni az Orczy-tó partjáról.

Júniusban többek közt a Tzumo Drums Band-del, a Fool Moon Acapella Band-del, az Ars Nova Énekegyüttessel, a Szakcsi Lakatos Róbert Quartettel és a Honvéd Férfikarral találkozhatnak.

A rendezvény ingyenes, további programokért keressék fel az Orczy Summer Chill fesztivál Facebook oldalát.

Fotó: Orczy Summer Chill 

Szöveg: Beleznai Csenge

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben