Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ahol élmény a vásárlás

Piaci forgatag a Teleki téren

2019. június 24. hétfő

A piac forgataga a magával ragadó látvánnyal, illatokkal és hangokkal, a kellemes beszélgetésekkel kötelezően elvégzendő feladat helyett élményt nyújtó kikapcsolódássá alakíthatja a vásárlást. Mi legutóbb az Új Teleki téri Piac pezsgő-zsizsegő, lármás hangulatába kóstoltunk bele június 22-én, szombaton.

A csarnok ezen a napon nemcsak az ínycsiklandó és szemet gyönyörködtető árukkal várta a vásárlóközönséget. A Kesztyűgyár Közösségi Ház szervezésében mostantól heti rendszerességgel megrendezésre kerülő Szerencseszombat nevű programsorozat pultjánál Fortuna kerekét megforgatva egyebek mellett bevásárlótáskát, kulacsot, pizzavágót, sörnyitót vagy salátatartót nyerhettek.

A szerencsekerék ezen a délelőttön nem sokat pihent, miközben a vásárlók zsivaja mellett a Térzene programnak köszönhetően a cigányzenészek hangulatos muzsikája is megtöltötte a teret.

A szervezők az oly gyakran felmerülő „mi legyen ma az ebéd” kérdésre is remek válaszokkal szolgáltak: a vásárlók az aktuális idénygyümölcsöket és zöldségeket felhasználó receptekkel teli füzetet kaptak ajándékba, így ötletekkel telve indulhattak felfedező körútra a csarnokban, hogy kiválasszák a standok színpompás, illatozó kínálatából azokat a szemet is gyönyörködtető finomságokat, melyekkel családtagjaikat is megörvendeztethetik.

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

Szöveg: Tukács Orsolya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben