Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Míg a tulajdonos aludt, kilopták a hangszórót az autóból

Három perc alatt fogták el a fosztogatókat

2019. július 09. kedd

Míg a tulajdonos az autójában aludt, addig a tolvajok kiemelték a hangszórót a nyitott ablakon. A rendőrök a térfigyelő központban észrevették az esetet és három percen belül elfogták az elkövetőket.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság térfigyelő központjában szolgálatot ellátó rendőrök július 8-án nem sokkal dél után látták, hogy a Dobozi utcában egy nő többször körbejárt egy parkoló autót. Nem sokkal később csatlakozott hozzá egy férfi is, majd a páros az autó első ajtajához ment, ahol le volt húzva az ablak. A férfi benyúlt az utastérbe, és kiemelt egy hangszórót, mindezt úgy, hogy az autó tulajdonosa a kocsiban aludt. 

A józsefvárosi járőrök a térfigyelő központ jelzését követően három percen belül a helyszínre értek és elfogták a párost, akiknél megtalálták az ellopott hangszórót. A járőrök a 40 éves P. Andrást és társát, a 45 éves B. Juliannát előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A két elkövetőt kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett kezdeményezik bíróság elé állításukat.

Forrás: police.hu 

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben