Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ínycsiklandó finomságok és hangulatos muzsikaszó

Vásári zsongás az Új Teleki téri Piacon

2019. július 15. hétfõ

Az elmúlt hétvége ismét arra csábított minket, hogy elmerüljünk az Új Teleki téri Piac magával ragadó, pezsgő-zsizsegő hangulatú, lármás forgatagában. A csarnok ezúttal is számtalan szemet gyönyörködtető és ízlelőbimbókat kényeztető finomsággal – friss zöldségekkel, mosolygós barackokkal, ropogós cseresznyékkel, csábító illatú péksüteményekkel, ínycsiklandó füstöltárukkal és hústermékekkel – várt ránk.

A csarnok bejáratánál ezen a hétvégén is zeneszó köszöntött bennünket – a józsefvárosi muzsikusok a kedvenc nótánkat is elhúzták – kicsivel beljebb lépve pedig fáradhatatlanul forgott Fortuna kereke. A szerencséjüket próbára tévő piacozók a Szerencseszombat nevű programsorozat standjánál egyebek mellett kulacsot, bevásárlószatyrot és pizzavágót nyerhettek.

Aki pedig azon törte a fejét, mi is kerüljön aznap ebédre a család asztalára, az segítségül hívhatta az ajándékba kapott füzetet, amely ezúttal barackos finomságok – köztük őszibarack krémleves, barackos karaj és sárgabarackos pite – fotókkal illusztrált receptjeivel volt tele.

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

Szöveg: Tukács Orsolya 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben