Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A rendőrök jelenleg is keresik

Eltűnt a 14 éves Boros Renáta

2019. július 31. szerda

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Boros Renáta ügyében, aki július 28-án tűnt el otthonról. A bejelentést az édesanyja tette a rendőrségen. Aki a fiatal lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, kérjük, hogy tegyen bejelentést!

A rendelkezésre álló információk szerint Boros Renáta körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú, kék szemű, haja világosbarna színű, oldalt szőke pótfonással – olvasható a rendőrség honlapján. Eltűnésekor szürke színű ruhát, fehér-piros-kék sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Boros Renátát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben