Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Közlemény

Jogellenesen tart nyitva az Auróra Kioszk

2019. augusztus 09. péntek

Az Auróra Kioszkot üzemeltető Marom Klub Kft. a hatósági kötelezés ellenére nem pótolta az üzlet használatának jogcímét igazoló okiratot. A kötelezésnek az üzemeltető a rendelkezésére álló 90 nap alatt nem tett eleget, a jogsértő állapotot nem szüntette meg. Tájékoztattam az üzemeltetőt, hogy a működési engedélyt visszavonom, a tevékenység folytatását megtiltom, és a kereskedőt, illetve az üzletet a nyilvántartásból törlöm, az üzletet bezáratom - olvasható Józsefváros jegyzőjének közleményében.

Az üzemeltető a határozat bírósági felülvizsgálatát kezdeményezhette volna 30 napon belül, ezzel nem élt. 2019. augusztus 7-én kelt értesítésben Hatóságunk tájékoztatta a Marom Klub Kft-t, hogy a határozat véglegessé válásának időpontjától (2019. június 20.) üzletét és kereskedelmi tevékenységét töröltük a kereskedelmi nyilvántartásunkból.

A mai napon hatósági ellenőrzést folytattunk az Auróra u. 11. szám alatti Auróra Kioszk elnevezésű üzletben, mely során megállapítást nyert, hogy az üzlet nyitva van, abban kereskedelmi tevékenységet folytatnak.

Az üzletben jelen lévő alkalmazottakat tájékoztattuk arról, hogy amennyiben a jegyzői határozatban foglaltaknak nem tesznek eleget, a NAV-nál kezdeményezzük a határozatban foglaltak végrehajtását.

Rimán Edina, Józsefváros jegyzője

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben