Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Focibajnokság, fitnesz bemutatók, futóverseny

Józsefvárosi sportnap az Orczy-parkban

2019. augusztus 22. csütörtök

Sportnapot rendeznek augusztus 31-én, szombaton az Orczy-parkban. Ebből az alkalomból a résztvevők futóversenyen és kispályás futballbajnokságon vehetnek részt. A sportversenyekre augusztus 30-áig lehet online nevezni, illetve a futásra a verseny előtt személyesen lehet jelentkezni. A programon fitnesz bemutatók, és –kiállítás valamint előadások és tanácsadás is várja az érdeklődőket.

Egy ingyenes családi sportnapra invitálja a kerületieket Józsefváros önkormányzata augusztus 31-én. Az Orczy-park sportpályáin futóversenyt, illetve immár második alkalommal focibajnokságot is szerveznek. A futóverseny résztvevőinek lehetőségük van 1 kilométeres illetve 4 kilométeres távon rajthoz állni. A kispályás focibajnokságra pedig 5+1 fős csapatok nevezését várják. A versenyzők a nevezéseiket a https://old.jozsefvaros.hu/sportoljjozsefvaros oldalon augusztus 30-ig adhatják le, a családi futamra és az egyéni futóversenyre személyesen a verseny előtt is lehet jelentkezni.

A versenyek mellett fitnesz bemutatót tart mások mellett Szentgyörgyi Rómeó, Czanik Balázs és Péntek Enikő. Továbbá fitnesz expoval, előadással és tanácsadással várják a látogatókat. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben