Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Egy tucatnál több kerékpárt lopott már el

Rendőrkézen a biciklitolvaj

2019. augusztus 28. szerda

Augusztus 26-án rendőrkézre került az a férfit, aki két hónap alatt 15 kerékpárt lopott Budapest több kerületéből. A 35 éves B. Rudolfot a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították és fogták el.

A notórius tolvaj június 22-től elfogásáig 15 kerékpárt, egy rollert és egy bicikli kerekét lopta el, illetve egy másik kerékpárt megkísérelt ellopni Budapest VI., VIII., IX., XI., XIII. XIV. és XIX. kerületében. B. Rudolf a járműveket úgy lopta el, hogy elvágta a zárat és kibújtatta belőle a kerékpárt, a számzáras lakatoknál pedig kifigyelte a kódot, de volt olyan is, hogy egy kerekénél rögzített biciklit egy korábban, másik lopott kerék helyettesítésével kötött el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, majd augusztus 26-án elfogták. B. Rudolfot 15 rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség, egyrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és egyrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

A fotó illusztráció.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben