Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Salsa, szivar, szerelem

Ősbemutató készül a Turay Ida Színházban

2019. szeptember 05. csütörtök

A Turay Ida Színház idei évadának első előadása – a Salsa, szivar, szerelem – melynek ősbemutatóját október 5-én tartják a Kálvária téri teátrumban, a perzselő érzelmekkel teli Kubába repíti a nézőket. A vidám, romantikus történet szenvedélyes hangulata a Berkes Gábor által komponált vérpezsdítő, latin dallamokkal válik teljessé.

A szeptember 2-ai olvasópróba hangulatát egy tüzes salsa produkció alapozta meg. Darvasi Ilona, a Turay Ida Színház alapító igazgatója és Molnár László rendező rövid köszöntője után kezdetét vette a próbafolyamat.

Az október elején színpadra kerülő ősbemutató főszereplője, Alejandro egy minden téren tökéletesnek tűnő álomférfi, így nem meglepő, hogy Carolina öt hetes ismeretség után igent mond a férfinak. A menyasszony nővére, Arianna is Havannába érkezik, hogy segítsen megszervezni az álom lagzit, bonyodalmak egész sorát hozva magával.

 

Az előadás főbb szerepeit többek között Kurkó J. Kristóf, Détár Enikő, Bódi Barbara, Szuromi Bernadett, Kisfaludy Zsófia, Bodor Szabina, Pásztor Máté, Fehérvári Péter, Valázsik Péter, Győri Péter, és Nyírő Bea alakítják.

Fotó: Huszár Boglárka/Józsefváros újság

Szöveg: Tukács Orsolya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben