Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Vidám beszélgetés és ínycsiklandó finomságok

Közös bográcsozás a Bláthy Ottó utcában

2019. szeptember 09. hétfő

A Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület (TÖE) a hagyományokat követve idén is bográcsfesztivállal búcsúztatta a nyarat. A rendezvénynek köszönhetően szeptember 7-én, szombaton délután a finomabbnál finomabb ételek illata mellett kellemes zeneszó és önfeledt gyermekkacajok hangja töltötte meg a Bláthy Ottó utca egy szakaszát. A rendezvényen – melyen Reiner Gábor, a TÖE elnöke köszöntötte a vendégeket – jelen volt Ferencz Orsolya önkormányzati képviselő is.

Miközben a bográcsokból, pörkölt, lecsó, halászlé és zempléni babos-gerslis káposzta ínycsiklandozó illata szállt a levegőbe, a hangszóróból népszerű zeneszámok szórakoztatták a Tisztviselőtelepről érkező baráti közösségeket.

A kellemes és tartalmas baráti beszélgetésekre is alkalmat nyújtó rendezvény szervezői a legkisebbekre is gondoltak: többek között arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal várták őket.

Ferencz Orsolya, a Tisztviselőtelep önkormányzati képviselője a rendezvény közösségépítő erejét emelte ki lapunknak. „Nagyon fontosnak tartom, hogy a lakosság körében szoros, jól együttműködő emberi kapcsolatok alakuljanak ki.

 

Többek között az ehhez hasonló rendezvényeknek is köszönhető, hogy a tisztviselőtelepiek összetartozástudata egyre erősebb” – mondta a képviselő, hozzátéve, hogy ha minden a terveknek és reményeknek megfelelően alakul, jövőre már egy megújult Bláthy Ottó utcai park adhat majd otthont az ilyen jellegű közösségi programoknak.

Szöveg: Tukács Orsolya

Fotó: Tukács Orsolya, Facebook

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben