Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Az újjászülető lélek

Sába alkotásai a H13 Galériában

2019. szeptember 09. hétfő

Sába festőművész színpompás, vibráló és energiával teli alkotásait csodálhatták meg szeptember 6-án a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központba látogatók. A Józsefvárosban élő fiatal művésznő Re-Construction, azaz Újjáépítés című kiállítása az érzelmek mellett gondolatok hosszú sorát is elindította a szemlélőkben.

A tárlatot megnyitó ünnepségen – amelyen részt vett Kaiser József önkormányzati képviselő is – Tóth László többek között arra hívta a jelenlévők figyelmét, hogy rajtuk keresztül egy teljes lelki folyamat követhető végig.

Mint mondta: a XXI. századi ember vívódásai, a törékeny kapcsolatok miatt érzett csalódásai, a mindent leromboló, önmarcangoló kétségek, majd a problémák elengedése és a pihenés után az újrakezdés, önmagunk és világunk újjáépítése az a folyamat, melyet az alkotó megélt, és ezt a lelki utat tárja elénk a bemutatott képeken keresztül.

A rendezvényt a Mörk zenekar tagjainak – Novai Gábornak és Zentai Márknak – misztikus hangulatú zenés performansza tette teljessé.

Fotó és szöveg: Tukács Orsolya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben