Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A drog mellett pénzt, elektronikai eszközöket is lefoglaltak

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek

2019. szeptember 12. csütörtök

A BRFK rendőrei és a TEK műveleti egysége két férfit és egy nőt fogott el Józsefvárosban: az akció során 54 gramm új pszichoaktív gyanús anyagot, pénzt, mobiltelefont, laptopot és más elektronikai eszközöket foglaltak le.

A Hungária körúti lakásukban fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve a 33 éves B. Pált, a 41 éves N. K. Gabriellát és a 20 éves N. M. Mercédeszt, mert információ merült fel arra, hogy új pszichoaktív anyaggal kereskednek. Az együttműködésre azért volt szükség, mert a gyanú szerint az elkövetőknél lőfegyver is lehetett.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a 20 éves lány a 41 éves nőnek dolgozott, és adott el új pszichoaktív anyagot, amelyből a vevők még nagyobb mennyiségű kábítószert tudtak volna előállítani és eladni. Szeptember 6-ai elfogásukat követően a rendőrök a kutatás során 54 gramm új pszichoaktív gyanús anyagot, pénzt, mobiltelefont, laptopot és más elektronikai eszközöket foglaltak le, a rendőrök fegyvereket nem találtak.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt őrizetbe vették a két nőt és férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben