Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Biciklis bemutató, zorb labda, száguldó segway

Újra Autómentes Nap a Tavaszmező utcában

2019. szeptember 18. szerda

Az idei Európai Mobilitási Hét mottója, a „Sétálj velünk!” az autómentes közlekedési lehetőségek sokféleségére hívja fel a figyelmet. A programsorozathoz idén is csatlakozott Józsefváros, így szeptember 20-án Autómentes Napot szerveznek a Tavaszmező utcában délután 14 órai kezdettel.

Az immáron 18 éve megrendezésre kerülő Európai Mobilitás Hét célja, hogy népszerűsítsék a környezetbarát és fenntartható városi közlekedést. Józsefváros önkormányzata a programsorozat résztvevőjeként Autómentes Napot szervez szeptember 20-án. A 14-től 18 óráig tartó rendezvényre sok szeretettel várják a fiatalabb és az idősebb korosztályt egyaránt.

A helyszínen freestyle kerékpáros bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők, ugyanakkor az e-mobilitás sátornál lehetőség nyílik az elektromos közlekedés új formáinak – mint elektromos autó, illetve roller és segway – megismerésére és kipróbálására egyaránt. A látogatókat zorb labda, digitális kvíz is várja, a kerületi rendőrkapitányság standjánál pedig ismét regisztrálhatjuk a kerékpárunkat.

Fotó: Józsefváros újság/archív 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben