Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek

Lebukott a varázsdohányárus testvérpár

2019. szeptember 25. szerda

Józsefvárosban már régóta nem pálya a kábítószer terjesztése, hiszen a rendőrök hatékonyságának és a szemfüles térfigyelő szolgálatnak köszönhetően a kerületben ténykedő bűnözőknek rövid út vezet a börtön felé, és ezt a legtöbben tudják is. Aki mégis megpróbálja, az úgy jár, mint a varázsdohányt áruló testvérpár. Őket szeptember 20-án fogták el a Teleki térnél, a bíróság pedig már elrendelte letartóztatásukat.

A 23 éves L. Georgina és testvére, a 26 éves L. László varázsdohány fantázianevű új pszichoaktív anyagot árult józsefvárosi lakásukban. A kerületi nyomozók szeptember 20-án a Teleki László téri lakásban elfogták a nőt és a férfit.

A rendőrök a lakás átkutatásakor 37,5 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, négy milliliter folyékony halmazállapotú, új pszichoaktív anyagot, több mint százezer forintot és mobiltelefonokat találtak. A józsefvárosi nyomozók a testvérpárt őrizetbe vették, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság szeptember 22-én elrendelt.

Fotó és forrás: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben