Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

VÍRUSIRTÓ ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐKET KÍSÉRT EL AKCIÓJUKRA STÁBUNK

Viszlát vírus, helló tisztaság!

2020. május 28. csütörtök

Önkormányzati tulajdonú házak közös tereit fertőtlenítették az elmúlt napokban a Közösen Józsefvárosért önkormányzati frakció tagjai.

Fertőtlenítőszeres tartályokat ragadtak és végigpermetezték a lépcsőházat, a folyosókat, a kapualjat, a körfolyosót, mindent.

A „vírusírtókat” – Sátly Balázs, Stettner István, Könczöl Dávid, Camara-Bereczki Ferenc Miklós, Hermann György és Balogh István Lajos képviselőket – stábunk is elkísérte, videónkat a cikk elején nézhető meg.

„Azért csináljuk, hogy az itt lakók biztonságosabban érezhessék magukat a járványhelyzetben” – mondta Könczöl Dávid. Stettner István hozzátette: „Ha csak egy ember nem kapja el emiatt, már megérte”. Szarvas Koppány Bendegúz pedig megnyugtatott: a fertőtlenítő permetszer magyar gyártmány, amely csak a vírust pusztítja el, az emberi szervezetre nem káros.

Ahol szükség volt rá, oda élelmiszercsomagot és maszkokat is vittek. „Ebben a helyzetben több dologban is segítünk, az egyik az élelmiszercsomagok kiosztása” – mondta Camara-Bereczki Ferenc Miklós. Balogh István Lajos hozzátette: „rossz látni, mekkora a baj, rendszerszintű éhezés van néhány családnál”. A képviselők akciójukkal a lakók életét, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. és az önkormányzat szociális osztályát is segítették. 

Szöveg: Lengyel Tibor

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben