Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

EBÖSSZEÍRÁS ÉS IGÉNYFELMÉRÉS A KUTYATARTÓK KÖZÖTT

Kutyásként Józsefvárosban

2020. június 16. kedd

Ön is segítheti az önkormányzat munkáját, a jogszerű, kényelmes és biztonságos kutyatartást Józsefvárosban.

Az állatvédelemi törvény előírja, hogy a kerületi önkormányzat három évente legalább egyszer végezzen ebösszeírást, melynek célja az ebrendészeti feladatok hatékony elvégzése, illetve a veszettség elleni oltások meglétének ellenőrzése. Józsefvárosban az ebösszeírás március közepén kezdődött és augusztus 31-ig tart. Az önkormányzat arra kéri a kutyatulajdonosokat és kutyatartókat, hogy töltsék ki az „Ebösszeíró adatlapot” és 2020. augusztus 31-ig juttassák el a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodájára. 

Az adatlap kitöltése elektronikusan és papír alapon is történhet: Az adatlap személyesen is átvehető a Polgármesteri Hivatal Támpontján (1082 Bp., Baross utca 63–67. földszint), a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Városüzemeltetési Igazgatóság Irodáján (1082 Bp., Leonardo da Vinci utca 2.), valamint a kerületi állatorvosi rendelőkben. A papíron kitöltött nyomtatványok postai úton megküldhetők a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodájának címezve (1082 Bp., Baross utca 63–67.), illetve leadhatók személyesen is a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján, a Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodáján ügyfélfogadási időben (1082 Bp., Baross utca 63–67. II. emelet 210-es szobában), a Horváth Mihály tér 11. szám alatti állatorvosi rendelőben, valamint emailben az igazgatas@jozsefvaros.hu címen.

További információ: Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Iroda (06-1/459-2164).

Ha online szeretné kitölteni az ebösszeíró adatlapot, az alábbi linkeken megteheti:

- online kitöltés itt ≫

- doc formátumban letölthető innen ≫

Az ebösszeírás mellett idén igényfelmérést is végeznek a józsefvárosi kutyatartók között, hogy ennek megfelelően tudja az önkormányzat alakítani a kerület kutyás infrastruktúráját.

A kérdőív kitöltése csak 5 perc, aki pedig szeretne aktívan is részt venni a kutyás programok megvalósításában, megadhatja az elérhetőségét is, hogy felvegyék vele a kapcsolatot. A kutyás igényfelmérő kérdőív online is elérhető.

További információ az igényfelmérésről: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu).

Szöveg: Lengyel Tibor Fotó: Ványi Ákos és Huszár Boglárka

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben