Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pénzjutalmat ad az Önkormányzat

Elismerések a veszélyhelyzet alatti időszakban végzett kiemelkedő munkáért

2020. június 18. csütörtök

Köszönjük valamennyi munkatársunknak, partnerünknek, segítőnknek és önkéntesünknek, hogy részt vettek a közös védekezésben.

Pénzjutalmat ad az Önkormányzat azoknak a munkatársaknak, akik a veszélyhelyzet alatt kiemelkedő és rendkívüli teljesítményt nyújtottak a szociális, a közterületi feladatok ellátása és a lakossági ügyfelek kiszolgálása terén. Jutalmat kapnak a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék, a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ, valamint a Közterület-felügyeleti Ügyosztály és a Polgármesteri Hivatal munkatársai, összesen 230 munkatárs.

A JSzSzGyK minden szervezeti egysége jól alkalmazkodott a kialakult helyzethez, a dolgozók példamutató magatartásukkal mindent megtettek a józsefvárosi szociális ellátórendszer gördülékeny működéséért.

Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék konyhai dolgozói,  illetve a bölcsődei dajkák is besegítettek az ételfőzés, csomagolás, osztás, és a szállítás lebonyolításában. Kimagasló teljesítményt nyújtottak az élelmezésvezetők, a szállításban pedig a gépkocsivezető állt helyt fáradhatatlanul.

A Közterület-felügyeleti Ügyosztály Őrszolgálatának munkatársai a veszélyhelyzetben ellátták az „egyablakos” ügyfélszolgálati feladatokat, melyek nem tartoznak alapvetően a dolgozók munkakörébe. A rendészek a veszélyhelyzet elrendelése óta nagy szerepet vállaltak a hatósági házi karanténra kötelezett személyek felkeresésében, az esetlegesen felmerült ellátási igények felmérésében, az igényelt ellátások kiszállításában.

Köszönjük valamennyi munkatársunknak, partnerünknek, segítőnknek és önkéntesünknek, hogy részt vettek a közös védekezésben.

Bár a korlátozások időszakának vége, a járványveszély és a járvány gazdasági-társadalmi következményei korántsem múltak el, ezért az önkormányzat a jövőben is kiemelt feladatának tartja az ezekhez kapcsolódó feladatok megoldását.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben