Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A Polgármesteri Hivatalban július 7-én adtuk át a Semmelweis napi kitüntetéseket

Kitüntetésben részesültek a kerület egészségügyi dolgozói

2020. július 08. szerda

Szakítva a korábbi évek gyakorlatával 2020-ban nem a polgármester, hanem a kerület háziorvosai és munkatársaik névtelen szavazással döntöttek arról, hogy melyik józsefvárosi háziorvos részesüljön a Józsefváros Egészségügyéért kitüntetésben.

A Polgármesteri Hivatalban július 7-én adtuk át a Semmelweis napi kitüntetéseket.

Semmelweis Ignác példája nem pusztán Magyarországnak, hanem az egész világnak azt tanítja, hogy az emberek számára nélkülözhetetlen a tudományos és szakmai tudás.

A polgármesteri köszöntőben elhangzott: nem volt könnyű az elmúlt néhány hónap a kerületiek életében, és nem volt könnyű az egészségügyi dolgozók számára sem. Az önkormányzat ezért szeretné kifejezni köszönetét a helyiek felé felelős munkájukért. Azoknak a kerületi egészségügyi dolgozóknak, akik a járványhelyzet idején fantasztikus munkával és felkészültséggel elérték azt, hogy büszkén mondhassuk: Józsefváros összefogott, és minden akadály ellenére példaszerűen küzdött meg a járvány okozta nehéz hónapokkal.

A díjakat Pikó András polgármester, Szili- Darók Ildikó alpolgármester, Dr. Koroknai András Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ főigazgatója, valamint Juhász Juliánna, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara járóbeteg-szakellátás alelnöke adta át.

Szakítva a korábbi évek gyakorlatával 2020-ban nem a polgármester, hanem a kerület háziorvosai és munkatársaik névtelen szavazással döntöttek arról, hogy melyik józsefvárosi háziorvos részesüljön a Józsefváros Egészségügyéért kitüntetésben.

Józsefváros Egészségügyéért kitüntetést azok kaphatnak, akik egészségügyi szakterületen kiemelkedő szakmai munkát végeztek. Az idei díjazottak: Simon Lászlóné – tüdőgondozó szakasszisztens, Nagy Zsuzsanna – röntgenasszisztens, Dr. Csépányi Attila – szakrendelés vezető főorvos, Vadáné Dr. Nagy Nóra Krisztina – háziorvos

Polgármesteri Dicséretben részesült: Krix Andrea – osztályvezető, Dr. Huszár András – házi gyermekorvos

Főigazgatói Dicséretben részesültek a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ dolgozói: Dávid Károlyné, Mészárosné Farkas Brigitta, Dr. Kovács Fruzsina, Gyuricza István, Juhász Ildikó, Schrődl Zsuzsanna, Nagy Erzsébet, Budai Olga, Dr. Berzai Eszter, Badruddin M. Rakib 

Törzsgárda Oklevelet azok az egészségügyi alkalmazottak kaptak, akik 20, 30, illetve 40 éve dolgoznak a kerületben: Balló Gabriella, Czibókáné Mónus Éva Mária, Dr. Karászi Viktória Enikő, Bubánné Ledő Tünde, Nagy Zoltánné, Szigeti Ferencné, Kelemen Leventéné, Tóth Éva

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Elismerő oklevelében részesült:

Cserminé Nagy Éva, Lángné Deák Katalin, Frankóné Szilágyi Erika

Köszönjük a munkájukat és ezúton is  gratulálunk a díjazottaknak!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben