Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ingatlan árverések

Elektronikus árverés szeptemberben

2020. augusztus 09. vasárnap

Elektronikus árverést tart szeptemberben a JGK, íme a pályázati feltételek.

Az elektronikus árverésre jelentkezni a Józsefvárosi Önkormányzat megbízásából eljáró Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. arveres@jgk.hu e-mail címén lehet a www.jgk.hu oldalról letölthető pályázati anyag - jelentkezési lap, nyilatkozat és adatvédelmi nyilatkozat nyomtatványok - beküldésével (a megtekintéseket követően, ugyanis a megtekintés a jelentkezés egyik feltétele).

Az ingatlanokról az alábbi linken talál további információkat.

Az árverés a vatera.hu oldalon zárt körben kerül lebonyolításra, ezért a jelentkezési lap kitöltése előtt a vatera.hu honlapon el kell végezni a regisztrációt. Az ott megadott felhasználónevet a jelentkezési lapon fel kell tüntetni. A jelentkezési lap ára 3.500 Ft (Áfá-val)/jelentkezési lap, amit a jelentkezéssel egyidejűleg kell átutalni a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. OTP Bank Nyrt. által vezetett 11784009-22229762  számú bankszámlájára, úgy, hogy az a jelentkezési határidőn belül a számlán legyen. 

A jelentkezési lapot és nyilatkozatot legkésőbb 2020. szeptember 14. (hétfő) 24:00 óráig a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. részére elektronikus úton, az arveres@jgk.hu címen az ajánlattevőnek be kell nyújtani. Az árverésen való részvétel további feltétele a kikiáltási ár 10%-ának megfelelő összegű bánatpénz megfizetése, úgy, hogy az 2020. szeptember 16. (szerda) 24:00 óráig a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. számlaszámára beérkezzen.

A pályázat alapjául szolgáló adatok és időpontok tekintetében a pályázati felhívásban megjelentek az irányadók. Amennyiben a kifüggesztett, hirdetési felületeken megjelentetett adatok eltérést, elírást tartalmaznak, a pályázati felhívásban foglaltak alkalmazandók. A hibás megjelentetésekért a kiíró felelősséget nem vállal.

A megtekintésen a biztonságos távolság betartása és maszk viselése kötelező.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben