Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Beszélgessünk közös ügyeinkről!

Közmeghallgatás Józsefvárosban 2020

2020. augusztus 12. szerda

A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 29-én (kedden) 17-20 óra között KÖZMEGHALLGATÁST tart.

*** ÚJ HELYSZÍN ***

Helyszín: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal (Budapest, 1082 Baross u. 63-67.) III. emelet 300-as terem.

Az eseményt online közvetítjük.

A közmeghallgatás előtt, 16 órától az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok jelen lévő képviselőitől és a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal munkatársaitól ügyeik segítése érdekében tájékoztatást kaphatnak.

A közmeghallgatáson a polgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői előre írásban vagy személyesen a helyszínen közérdekű kérdéseket tehetnek fel, illetve közérdekű javaslatot tehetnek.

Előzetesen írásbeli kérdést tartalmazó lap adható le legkésőbb 2020. szeptember 14-ig a Polgármesteri Hivatal Támpontján (Bp. VIII., Baross utca 63-67.) vagy a kozmeghallgatas@jozsefvaros.hu e-mail címre.

Az előzetes írásbeli kérdést tartalmazó lap a Polgármesteri Hivatal Támpontján kérhető, valamint letölthető innen: https://drive.google.com/file/d/1DrTIh5DA2R17fV65qQfg862f_GOgr1_f/view

JÁRVÁNYÜGYI VÉDEKEZÉS - kérjük, olvassák el figyelmesen!

• A rendezvény helyszínét a rendezvény előtt és után fertőtlenítjük

• A résztvevők közötti 1,5-2 méteres távolságot tartani kell

• A résztvevők (meghívottak és lakosság) számára kötelező a helyes maszkhasználat, megfelelő számú maszkot a szervezők is biztosítják a helyszínen

• A résztvevőknek kerülni kell a fizikai kontaktust, pl.: kézfogást.

• Légkondicionáló nem üzemelhet a rendezvényt befogadó térben

• Biztosítani kell a szellőzést nyílászárók segítségével.

• (Automata) kézfertőtlenítőt biztosítunk

• A rendezvényen szükséges eszközöket használat után fertőtlenítjük. A mikrofonokat csak kesztyűvel lehet megfogni és minden használat után fertőtleníteni kell kendővel. A megfelelő számú kesztyű és törlőkendő biztosítása a szervezők feladata

• A rendezvény lebonyolítói dönthetnek úgy, hogy kizárják a rendezvényről azt, aki nem tartja be a járványügyi előírásokat, magatartásával mások egészségét veszélyeztetik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben