Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Díjazza a legjobbakat!

Jelöljön Ön is a józsefvárosi kitüntetésekre!

2020. augusztus 17. hétfő

A Józsefvárosi Önkormányzat minden évben kitüntetésben részesíti a kiemelkedő érdemeket szerzett személyeket, szakmai közösségeket.

2020-tól kezdve két különböző folyamat során választják ki a díjazottakat. A következő díjakra bárki tehet jelölést, de a végső javaslatot az önkormányzat vagy az önkormányzat által megjelölt testület teszi meg a beérkezett jelölések alapján: Díszpolgári cím, Józsefvárosi Becsületkereszt, Józsefvárosért kitüntetés, Józsefvárosi Aranykoszorú, Jó Sport kitüntetés, Józsefvárosi Kultúráért kitüntetés. Ezekre a díjakra a jelölés 2020. augusztus 23. vasárnap éjfélig adható le az alábbi linken elérhető űrlapon.

Idén elindul a Józsefvárosi Közösségekért kitüntetés is, amelyben a Józsefváros érdekében kifejtett tevékenységükért kaphatnak civil és közösségi munkát végző szervezetek, magánemberek, közösségek. Ennél a díjnál is bárki tehet jelölést, a díjazottak kiválasztása pedig az augusztus 16-án induló közönségszavazással történik, amelyben minden józsefvárosi lakos részt vehet. Erre a díjra 2020. augusztus 14. éjfélig adható le jelölés az alábbi linken található űrlapon.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben