Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Reggel 8 órától sötétedésig

Megnyílik a Tolnai kert

2020. szeptember 09. szerda

A park látogatása minden vendég részére ingyenes. Több civil szervezet is jelezte érdeklődését a kert iránt, várjuk őket is szeretettel

Kedves Csarnok negyediek, Kedves Józsefvárosi Polgárok!

Hosszas várakozás után ma, szeptember 9-én délután 3-kor, egyelőre a tesztüzemben megnyílik a Tolnai Közösségi Kert (Tolnai Lajoc utca 23), egy kis zsebpark a sűrűn beépített forgatagban, amely kiválóan alkalmas arra, hogy kicsit kiengedjen az ember, élvezze az indián nyár napsugarait.

A kert csütörtöktől minden nap reggel 8 és sötétedésig lesz nyitva a látogatók számára. A kertet a játszóterekhez hasonlóan a kerületőrök nyitják és zárják.

A park látogatása minden vendég részére ingyenes. Több civil szervezet is jelezte érdeklődését a kert iránt, várjuk őket is szeretettel

Kérjük látogatóinkat, hogy az együttélés szabályait tartsák be és úgy használják a parkot, hogy azzal ne okozzanak kellemetlenséget másoknak, valamint segítsenek megőrizni Józsefváros e gyöngyszemét.

A kert fejlesztését a tesztüzem tapasztalatait is figyelembe véve megkezdi az önkormányzat, aminek egy folyamatosan fejlődő zsebpark a célja.

A pihenőkertnek a JGK Zrt. Városüzemeltetési Igazgatósága a fenntartója, kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak hozzájuk : varosuzemeltetes@jgk.hu,  06-1-782-3537

A hosszútávú előrejelzés kellemesen meleg indián nyarat ígér ebben a hónapban- kívánjuk, hogy ezt ebben a pihenőkertben minél több józsefvárosi élvezhesse!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben