Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A két épületben összesen 57 lakás van

Befejeződött a Dankó utca 34. és Dankó utca 40. alatti lakóépületek energetikai megújítása

2020. szeptember 15. kedd

A hőszigetelési munkálatok mellett az épület teljes központi fűtésrendszere is korszerűsítésre került új fűtési berendezések beépítésével

Befejeződött a 2005-ben átadott Dankó u. 34. és Dankó u. 40. sz. alatti épületek energetikai megújítása. A két épületben összesen 57 lakás van.

A felújítás a VEKOP-6.2.1-15-2016-00013 Budapest Józsefváros Magdolna-Orczy Negyed Szociális Városrehabilitációs Program keretében valósult meg.

A  program deklarált célja, hogy a fejlesztés által a lakók üzemeltetési „rezsi” költségei csökkenjenek.

A két épületben a RÉV8 Zrt. menedzselésével a JGK Zrt. bonyolításában, a JSZSZGYK közreműködése mellett az alábbi fejlesztések történtek:

A Dankó u. 34. sz. alatti épület komplett homlokzata 12+ cm-es kőzetgyapot és polisztirol hőszigetelést, az épület első traktusa pedig teljes zárófödém szigetelést kapott. A szigetelési munkálatokat követően a lakók által megszavazott színkód alapján a külső falak teljes felületkezelésen estek át.

A Dankó u. 40. sz. alatti épület külső térrel érintkező homlokzata 12+ cm-es kőzetgyapot és polisztirol hőszigetelést kapott a szigeteléssel érintett részek felületkezelésével együtt. Az épület zárófödémje a Dankó u. 34-hez hasonlóan szintén szigetelésre került.

A hőszigetelési munkálatok mellett az épület teljes központi fűtésrendszere is korszerűsítésre került új fűtési berendezések beépítésével.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben