Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Módosul az NKSZKÉSZ telkek közti földszinti átjárhatóságáról szóló paragrafus

AZ ÖNKORMÁNYZAT VÁRJA A LAKOSOK VÉLEMÉNYÉT IS

2020. október 01. csütörtök

Az egyeztetés lakossági fórum keretében zajlik

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet előírásinak megfelelően módosítja az NKSZKÉSZ telkek közti földszinti átjárhatóságáról szóló paragrafusát a zártsorú beépítésből adódóan felmerülő áru- és hulladékszállítási problémák megoldása érdekében.

Az elkészült tervezet valamint a jelenleg is hatályos, a Népszínház negyed, Kerepesdűlő és Százados negyed Kerületi Építési Szabályzatáról (NKSZKÉSZ) szóló 35/2019. (VIII.22.) önkormányzati rendelet elérhető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapján, az alábbi linkeken:

https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/ugy/207

https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/rendeletek/2019

Az önkormányzat a lakosok és képviselőik véleményére és építő javaslataira is számít a fenti tervezetekkel kapcsolatban. A partnerségi tervben megfogalmazottak alapján a kerületi civil szervezetekkel, gazdálkodó szervezetek és mérnök-szakmai szervezetek képviselőivel, elismert egyházi és vallási tevékenységet végző szervezetek képviselőivel az egyeztetés lakossági fórum keretében zajlik.

időpont: 2020. október 8. 15 óra

helyszín: 1082 Budapest, Baross utca 63-67., díszterem

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben