Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Részvételi költségvetés

Sétáljon és ötleteljen velünk Józsefváros fejlesztésén!

2020. október 13. kedd

A lakosság javaslatait várják a fővárosi részvételi költségvetéshez.

Október 30-án, pénteken 17:30 órakor sétára indulunk, melynek célja, hogy önökkel közösen gyűjtsünk ötleteket arra, hogyan lehetne a kerület zöldebb, hogyan gondoskodhatna jobban lakóiról, vagy más kerületekkel együttműködve hogyan tehetné jobbá Budapestet.

A séta után a résztvevők megismerkedhetnek a Fővárosi Önkormányzat részvételi költségvetésével és annak ötletgyűjtő internetes felülete, a https://otlet.budapest.hu oldal működésével.

Minden érdeklődőt igyekszünk hasznos tanácsokkal ellátni, hogyan adja be régóta dédelgetett, vagy akár a séta során megszületett városfejlesztő ötletét, amelyek közül a főváros a legnépszerűbbeket megvalósítja. A sétán részt vesz Rádai Dániel, Józsefváros alpolgármestere és Kerpel-Fronius Gábor, Budapest Főpolgármester-helyettese.

Találkozó: október 30. (péntek) 17:15 / indulás 17:30 Rákóczi tér (a csarnok és a 4-es metró liftes kijárata közti placcon), ahonnan kis kitérővel a Mátyás téri Kesztyűgyár Közösségi Házban, közös ötleteléssel fejezzük be a sétát. Érkezési sorrendben az első 30 fő tud velünk tartani, annak érdekében, hogy a rendezvény a járványügyi szabályoknak megfeleljen. Maszk viselése kötelező a Kesztyűgyárban és ajánlott a séta során.Bármilyen kérdéssel bizalommal forduljon hozzánk az otlet@budapest.hu email címen.

Szeretettel várjuk programunkra!

Facebook esemény itt >>>

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben